HAPPY BIRTHDAY

  
 
 
 
 
Så nu vart man 20 år. För 3 dagar sedan var det min dag, och det kändes som den aldrig tog slut, på ett bra sätt. Några timmar innan tolvslaget hade jag somnat, men vaknar upp av att jag hör fotsteg i korridoren och helt plötlsigt står mina vänner där sjungandes med ballong, tårta och presenter. Så himla goa. Några minuter senare kommer föräldrarna upp och jag får min efterlängtade mac book air. Min fina kille kommer också över senare och även där får jag fina presenter.
 
En halvtimme innan systemet skulle stänga kom jag på att "juste jag måste ju köpa något", bara för att man kan. Jag hade bestämmt mig för att köpa det underligaste eller den med finast flaska, men jag fann inget speciellt så jag tog svenskt äppelvin. Väl i kassan märker hon att jag fyller år, och hon säger att hon hade tänkt sjunga men att hon avstår, samtidigt som hon visar all glädje i kroppen för att lilla jag fyller år, ropar hon ut sin kollega och ber henne att snabbt springa och hämta en present till mig. De kunde inte varit gulligare än så. 

Sedan blev det middag med min bebis. Så ja, nu är man 20. oldie. 

Har även fått massa fint av pojkvännens familj,  bland annat pund eftersom jag om exakt en vecka kommer befinna mig i härliga LONDON!
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: