CONQUER.

 
Känslan när man lite små darrig efter ett pass på gymmet. Familjen Lopez har kommit igång med träningen ordentligt medan jag glider ifrån det mer och mer. Löjlig ursäkt eller ej, så känner jag att livet som student hindrar det ganska rejält. Även fast motionen är lika viktigt som att äta och sova, så prioriterar man oftast bort det. Varje gång det är mycket i skolan, stressar jag upp mig, går hem och sover istället för att faktiskt ta tag i något. Istället för att pigga upp mig själv med ett härligt pass liksom. Varför fungerar man så? iallafall jag. Mitt största problem är att jag är den sämsta människan på jorden på planering och min tidsuppfattning är åt helvete. Så nu ska jag alltså klämma in träning oavsett hur mycket jag har. Måste komma in i lopezrutiner och kämpa lika hårt som päronen. målet? be the best you can be.

LONDON 
London, åh vart ska man börja egentlige? Det var en fantastisk helg i staden. I mina planer skulle jag hinna med allt på 48 timmar, det kunde jag glömma. Efter två slitna timmar i luften landade vi i Stansted Airport, sedan åkte vi mot hotellet som låg i westminster. Vi kliver in i det gigantiska hotellet, där vi direkt bemötts av trevlig personal som dessutom uppgraderar våra rum så vi får utsikt över london. Både jag och killen var mer än nöjda, vi vart helt facinerade över vårt mysiga rum. Första dagen turista vi i området i spöregn, men det typiska england vädret måste man ju också uppleva. Så där traska vi omkring genomblöta men hur glada som helst. Nästa dag, var det shopping dags. 8 timmar, ÅTTA TIMMARS NON-STOP-SHOPPING. Vi hann inte ens med alla butiker, så himla mycket. Jag hade typ kommit till paradiset, medan stackars kille bar på mina påsar. Han pallade hela 8 timmar så det förtjänar han en guldstjärna för. Tredje dagen var ingen rolig dag let me tell you... det var dagen då vi lämnade fina london. Men london har inte sett det sista av mig, jag åker tillbaka så fort jag kan. 
 
 

ESPRESSO HOUSE

 
 
Om det är något cafee som man kan sitta och plugga på så är det helt klart espresso house, sitter just nu ostört i ett litet hörn. Musiken är inte för hög, och låtvalen är grymma. Testade Vit mocha kaffe, utan grädde för så kul ska vi inte ha det. Jag vet inte om det är dagens givande föreläsning eller det faktum att det är just 4 dagar kvar tills jag befinner mig i london med min käraste som gör att jag blir så himla taggad på att plugga, vet dock inte från vilken ände jag ska börja på, men nu ska jag sätta igång.

FAMILIA

 
 
 
 


 
 


 
I helgen firades mina 20 år med släkt och vänner, min idag 13 åriga kusin firades likaså (Grattis Alexito). Det bjöds på massor med mat och goda tårtor. Mot kvällskvisten när de minsta ungarna fått i sig alldeles för mycket socker bjöd även de på underhållning. De visade sina asgrymma dancemoves och det gick inte att få stop på de, alldeles för söta. Vem vet om några år kanske de har en egen dansgrupp och massor med tjejer klängades efter de. Familjens små superstars.
 

HAPPY BIRTHDAY

  
 
 
 
 
Så nu vart man 20 år. För 3 dagar sedan var det min dag, och det kändes som den aldrig tog slut, på ett bra sätt. Några timmar innan tolvslaget hade jag somnat, men vaknar upp av att jag hör fotsteg i korridoren och helt plötlsigt står mina vänner där sjungandes med ballong, tårta och presenter. Så himla goa. Några minuter senare kommer föräldrarna upp och jag får min efterlängtade mac book air. Min fina kille kommer också över senare och även där får jag fina presenter.
 
En halvtimme innan systemet skulle stänga kom jag på att "juste jag måste ju köpa något", bara för att man kan. Jag hade bestämmt mig för att köpa det underligaste eller den med finast flaska, men jag fann inget speciellt så jag tog svenskt äppelvin. Väl i kassan märker hon att jag fyller år, och hon säger att hon hade tänkt sjunga men att hon avstår, samtidigt som hon visar all glädje i kroppen för att lilla jag fyller år, ropar hon ut sin kollega och ber henne att snabbt springa och hämta en present till mig. De kunde inte varit gulligare än så. 

Sedan blev det middag med min bebis. Så ja, nu är man 20. oldie. 

Har även fått massa fint av pojkvännens familj,  bland annat pund eftersom jag om exakt en vecka kommer befinna mig i härliga LONDON!