in the last few days.

Under de senaste dagarna, har jag skrivit ett prov och hunnit fylla 19 år och det firades med pojkvännen. Fick presenter och massor med kärlek, kvällen avslutades med Spiderman 2 som vi båda somnade till. Idag har möblerat om mitt rum samt firat lite Halloween(vilket inte är lika kul, när man inte äter godis. Roligt att måla ansikten dock). Intressantare än det här blir det tyvärr inte. 

Har även tagit mig tiden och hittat sjukt grymma fitnessbloggar. Är sjukt sugen på att sno ett av recepten jag hittade där på NYTTIGA(awesome) PROTEIN (ännu bättre) HAVREBOLLAR (bäst!!!) men det får jag göra när fökylningen är över och jag är redo för gymmet, längtar redan.

Happy Halloween


Zora Blazer, Savannah.

kjolen får också plats i garderoben.

bucketlist.

godmorgon, vaknade pigg igen, men idag vaknade jag med halsont. Hoppas det går över och inte är för att jag håller på och blir förkyld! Inte nu, inte nu när jag är duktig och tränar regelbundet igen. Speciellt inte nu när det är 2 dagar till ett prov och 4 dagar tills jag blir nitton (kärring). Ålderskris som tonåring. Måste snart skriva en bucketlist och börja utföra de. Svårt, finns ju mycket man vill göra innan man dör (ja, jag vet. långt kvar till jag blir grå och gammal) Först och främst vill jag resa massor. mina top 5 är Storbritanien (och då menar jag inte bara huvudstaden), New York (till att börja med sen utförskar jag mig vidare i USA), Australien, Vietnam och Prag, Listan är lång. Roadtrip över Sverige, Usa och Great Britain. Jag vill lära mig Finska, Persiska och Ryska. Åka långt och övernatta med båt, fiska upp en jätte fisk, bada med delfiner, Skriva en bok. Kan fortsätta hur länge som helst. någon gång får jag börja. Idag ska fortsätta som vanligt, tvätta, laga mat och träna.
 
Pojkvännens landställe, där jag fått fisk, men inga stora jävlar.
 

smile.


He's got a rolled cigarette hanging out his mouth.

 


Undiscovered First


vision of a lake, carryin' pictures to lay on you.

 
la in en ny tvätt idag (sjukt intressant) och redigerar med en video. Måste leta efter mina skivor för mitt gamla redigeringsprogram för movie maker och jag kommer inte överens. Något har jag jag iallafall fått fram, vi får se om den hamnar här, förhoppningsvis så gör den det. Idag ska jag få leka kock igen och hitta på något, men ska även plugga - mänskliga rättigheter. Känner mig riktigt slö idag, har träningsvärk och sträckte armmuskeln igår, tur nog är det vilo/jobb-dag idag. Nu ska hemmafrun utan barn och ring på fingret fortsätta med det hon nu höll på med.
 

Food and Workout.

 
tillbaka från gymmet efter ett otroligt jobbigt men skönt pass - Cirkelfys. Passet började, medan instruktören förklarade alla övningar var det enda jag tänkte på hur snabbt det skulle gå för mig att springa ut genom dörren utan att se ut som en idiot eller att någon skulle märka att jag gav upp, men jag bestämmde mig för att stanna, sista övningen skakade benen och armar, skönt var det iallafall. Efteråt begav jag och min partner in crime, Dita, mot gymmet där vi pressade in i det sista med benövingarna. Tur nog hade jag laddat med energi innan träningen. Jag gjorde Lasange para la familia. Måste skryta lite genom att säga att det var den godaste lasangen någonsin. yup, min specialitet från och med nu.

after laughter comes tears.

Mår jätte bra idag, förutom att händerna darrar. Kan vara min tidiga morgon, eller kaffet? det kan förklara händerna iallafall. Har börjat dagen med en gudomlig frukost, blev en fruktomelett, islatte, berocca och vitamin B (för hår, hud och naglar) satte även igång en tvätt. Har också fixat&trixat med bloggen, är inte riktigt klar, men eftersom plugg, matlagning och träning står på schemat så hinner jag inte mer än så här.
 
Om tre dagar skriver jag högskoleprovet och om fem dagar blir jag nitton. Börjar bli gammal ju, nitton känns som en rätt meningslös ålder, därför blir det inget stort firande. Jag har funderat massor, men blir oftast aldrig som man tänkt sig, snart ska jag skicka iväg alla inbjudningskort. Iår tänkte jag göra det lite mer personligt än att skriva på facebook. vilken riktig tant man blivit. Gamla Bettan ska nu byta blöjan och sätta igång med pluggandet.

All of these ghost towns I keep traveling through


cosmic love.

Något jag alltid har haft svårt för är jackor/kappor vilket alltid slutar med att jag antingen tar min fula(men alldeles mysiga och varma) vinterjacka, snor något av morsan eller som mina yngre dagar då jag gick runt i skinjacka när det var minst minus 20 grader ute. Nu känner jag mig snarare som en tant när jag redan nu tagit fram min vinterjacka för att hämta lillebrodern från skolan. Det jag nu vill komma fram är att jag äntligen tagit tag i det här, sparkat mig i baken lite och börjat kolla runt. Frågan är om det alltid funnits så här snygga kappor bara att jag varit för lat för att leta eller om designers och skapare fick för sig nu för att göra ursnygga kappor som dessa (finns att hitta på ZARA). Älskar och vill ha alla! mina topfavoriter är nummer 1 och 3, men om jag ska tänka på kylan så kommer ju 2 på första plats för hur mysig verkar inte den där stora luvan? sen de två sista - GE MIG!
 
Stickat och mer stickat, cant get enough. Perfekt under de perfekta kapporna ovan. And im ready for the winter. sista bilden: visst tröjan ser asmysig ut... MEN jag är ute efter kjolen, någon som vet vart man kan hitta liknande för hyffsat bra pris? (lite får man väl frysa denna vinter. vill man vara fin får man lida pin helt enkelt.)

I Know Places.