there is more.

Det enda jag skriver om är mat, träning, kläder och mer kläder jag vill ha. Det finns så mycket, det tar liksom inte slut. Lite okej  är det ändå när det börjar närma sig julafton, jag har inte  ens börjat skriva min önskelista till tomten. kanske dags att börja, för det är en lång lista. Idag har jag degat, och städat sedan degat lite mer. Snart blir det att dega med en bok i handen. Har två halvlästa böcker jag måste läsa ut, och två på tur som ligger där och väntar på att jag ska ta upp de. Ska bara koka lite te sedan sätta igång.

20121129

vaknade idag upp av att min bror - som ligger hemma och är sjuk - petade på mig tills jag vaknade upp och sa sedan "Gisella, jag är vaken". Kollade ut genom fönstret efter att ha sett en massa snöbilder på instagram, och ja det stämde, det snöade. Har världens lust att bege mig mot gymmet, men idag så går det inte, blir väl att städa garderoben. Måste verkligen rensa, har gått runt i stövlar och det första bästa jag hittat i ett halvår nu. Nu ska jag gömma mig under täcket ett tag.

all (not even close) I want for christmas

 
that shirt, with those pants. allt från chicy.se
 

jackor/jackets

Igår var jag med Emelie, hon följde med mig in till stan för att lämna in mitt CV trots att stackaren var trött, förutom det samtalade vi om vinterjackor. Vi kan inte riktigt bestämma oss för hur den ska se ut iår. Jag vill ha en kappa men är inte säker på om en kappa kommer vara tillräcklig för att hålla mig varm. svårt! Så därför bestämmde jag mig för att söka runt efter fina vinter jackor. Det var svårare än jag trodde, verkar som att jag antingen vill frysa eller se ut som en björn. Jag vill nog ha a bomber jacket, hittar bara inga fina. Dessa från är från Romwe, Nelly och Topshop, älskar allihopa. BearStyle.
 
 

stress!

Nu måste jag springa mot bussen! notera det!

"I belonged to no one, who belonged to everyone, who had nothing, who wanted everything"


ROMWE: Off Shoulder Apricot Jumper.