breakfast


Vaknade bredvid killen på vår gemensamma lediga dag. Han bestämde då att han skulle göra frukost, men blev i slutändan att jag gjorde min egen idag. Vill ju ha på min frukost på mitt sätt. Lugn dag idag, men kommer att avslutas med att jag ska vara barnvakt till säkert två hyperaktiva ungar. Perfekt. Kvällen igår slutade med the dictator på bio, och idag blev det 21 jump street. Inget plugg som väntar, känns rätt skönt att få livet tillbaka.


michael kors.

Japp, jag vet - Igen. Hittade även fyra olika modeller till på michael kors samling av klockor. Älskar alla dessa. efter sommaren planerar jag på att försöka äga en av dessa. Annars då, sprang jag vårruset igår med mamma, inte illa! Dessutom fick jag prenumeration på någon hälso tidning av mamma. härligt! Jag stod där innan loppet och tänkte; Vad fan har jag gett mig in på, men när jag väl hade sprungit dessa 5 km var känslan hur underbar som helst. Kan säga så här, jag sov hur djupt som helst.

MICHAEL KORS WATCH.

Kan inte riktigt bestämma mig för guld eller silver. Jag är mer silver om jag måste välja, men just denna gång känns guld som det bästa alternativet. En vacker dag kommer du hänga runt mina lilla handled. maybe not now, but eventually you will be. Bara sista pusselbiten nu. Eller vill ju ha en svart väska också och låt oss inte glömma skor, kläder, smycken. Men om vi låtsas om att jag inte vill ha allt det där så är klockan den sista pusselbiten. Problemet med att få sitt liv tillbaka är att man har tid att kolla runt på saker man vill ha och när man är en fattig student, gör det ont i hjärtat att inte få ta med sig hem det.

done.

Det var ett bra jävla tag sedan jag kika in här. Jag har fått tillbaka mitt liv, gick till skolan idag för att göra det sista nu mot slutet - Spanska muntliga förhör. Gick dit nervös men kom hem gladare än någonsin. Mycket väl godkännt på båda kurserna. Idag ska det firas med att springa vårruset med mamma, vi får se hur det går när hela min kropp är öm pågrund av en hel dags hickande igår och min dåliga säng. 5 kilometer låter inte mycket, men med min kondition borde en tant med rullator komma före, but i'm going to make it.