en ny dag har börjat, och jag ska börja dagen med att sova.Sista dagen.

Idag är det sista dagen av sportlovs veckan och avsluta det med ett härligt träningspass. Längre lov behövs för jag är inte redo att gå tillbaka till skolan. Trött tjej ju! längtar tills på tisdag då jag beger mig till gymmet igen, för imorgon är det vilodag. Nu ska jag vila mina trötta ögon och sätta igång med min feta to do list! 😒

 


mästerkatten med bröderna.Breakfast - Fruitsalad 


one of the ways.

Väst/MQ - 365 sunshine, Shorts(gamla)/föredetta jeans från gotland.

Längtar efter sol och värme så jag kan använda min väst. På bilden är den bak och fram, but i freaking like it. Fantastisk öppen rygg ju. Så sådär kommer jag använda den om inte på stranden då jag planerar på att ha en fin bikini under. Måste köpa nya jeans shorts, eller förvandla ett av mina många jeans jag inte använder. Jag måste på jakt på second hand butik och börja pyssla om. Nu ska jag sluta gnälla om hur gärna jag vill att solen ska komma när det är fint väder ute, så nu ska jag och lillen bege oss utåt.

Gym, food and now bedtime.

Efter två timmars träning på gymmet blev det 15 cm kycklingbröst macka på subway. Gott var det, nu sitter jag här mätt, belåten och längtar efter morgon dagens frukost jag planerat och spenderat 74 kronor på. Massor med frukt. Sedan blir det bio med min lillebror - mästerkatten! Nu när det börjar bli vår ska jag börja träna utomhus också, looking forward to it!

 


guten morgen.

God morgon, är lite seg idag. Ligger bara och sölar när jag borde ta och tvätta lite innan jag beger mig mot gymmet. Är super trött även fast jag fått sova. Åt en god och nyttig frukost idag för att pigga upp mig själv inför träningen. Ska ta och sova i 30 min sen måste jag sätta igång. Orkar inte ens gå mot sängen. I need coffee (hur jag nu ska ta mig till köket och orka göra en kopp kaffe, fml)

image description