a girl can never get enough of shoes

Rubriken säger ju allt, har precis fått underbara skor av min finaste kille men ändå suktar jag redan efter ett par nya. De till vänster ska jag införskaffa idag, då de endast kostar 149 kronor på H&M och de andra kostar det dubbla priset därför får de vänta. Vill egentligen ha båda nu eftersom min storlek säkert kommer vara slut så småningom, like always. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Kom precis från en 5.78 kilometers runda, hur skönt som helst. Nu ska jag ta en dusch, städa och packa - för att imorgon beger jag mig mot pojkvännens landställe - Ska även äta glass med mina fina tjejer och sedan jobba. Fullt schema, kommer däcka snart, hejdå!

move it, shake it.

Iväg på promenad ska jag nu, tog två snabba bilder eftersom jag måste komma iväg snart annars lär jag sitta här och dega dagen ut. Så för mig är det bättre att sätta igång så fort som möjligt innan jag blir otaggad. Blir på med hörlurarna och ut, det är fint väder också så inget borde stoppa mig egentligen, förutom kanske ett bra tv program därför är tv:n just nu avstängd. Hjärnan är ett steg före mig idag. Så nu sätter jag igång.

Studenten!Jag har visst glömt att berätta något. För jag har nämligen tagit studenten, bara liksom en liten detalj i mitt liv. Jag hoppas ni kände ironin i det där. Den 12 juni var det dags och jag hade en alldeles vacker klänning från jones and jones, och klackar som lilla jag knappt kunde gå i, eftersom de var hela 15 cm med världens smalaste klack. Tur nog hade jag med mig extra skor. Det blev lunch och utdelning av olika priser. Mot slutet ville jag bara få ur min ilska eftersom det inte var studenten jag väntat mig, men när jag sprang ut med pojkvännens hand i min som sedan försvann spårlöst var jag jätte lycklig. Sedan såg jag Nils mamma och jag börja storböla. Jätte pinsamt men det var väl glädje tårar, efter det sprang jag på jakt efter mina föräldrar som jag hitta typ en timme senare, och började böla ännu mer, tro mig förstår själv inte varför. Sedan var det flak! Det var det bästa med hela studenten, att hoppa runt i stövlar fyllda med öl och lukta skit; det var det bästa. På mottagningen möttes jag av min fina släkt då jag fick klockor, smycken, och pengar då det blir Magaluf snart. Efter det Fest sen hem och sova. Nästa dag åkte jag till pojkvännen och fick världens finaste armband och mer pengar. Av min fina man, fick jag .... wait for it... ETT PAR ASSNYGGA JEFFREY CAMPBELL. helt sjukt. Och nu 1 vecka senare sitter jag här arbetslös och sover hela dagarna. Härligt!

 


2012-06-15

Smygfotade snyggingen som troligen kommer döda mig när han ser detta, men värt att dela med sig lite av sitt ögongodis. Så detta mina vänner är min snygga man som idag följde med mig till skansen med min lillebror. Jag vaknade upp tidigt medan Diego låg och sov lagade potatis och kyckling falukorv för att ta med till skansen, till det ketchup och en såsen från papa con la huancaina (Peruansk rätt) som hade blivit över. Enkelt och snabbt, inget fascinerande men jävligt gott. På plats blev det sockervadd till diego och mjukglass till oss andra. Efter denna långa dag borde man tycka att Diego gått och lagt sig för länge sen, men nej den duracellkaninen springer fortfarande runt... kids these days.

dinner

Sen lunch/middag. Grönsaker, fetaost, skinka och ägg. Jag är mer än nöjd, och väldigt mätt. Ska nu dricka massor med vatten, för det är något jag är grymt dålig på att göra - dricka vatten - samtidigt som jag planerar på att läsa lite ur boken som jag fick av min fina karl. Lite senare ikväll när jag mår bättre blir det förhoppningsvis lite zumba, något jag har skjutit upp ganska länge nu. Får se till att göra det innan Tomb Rider visas på tv ikväll med snygga Angelina Jolie. Ska verkligen försöka att inte gotta mig under filmen, får bli en god flaska drickyogurt med lite müsli på det för att lyxa till det.