Workout.

Tränat, vill träna mer men om jag ska orka jobba på kvällen idag så är det nog bäst att ta det lugnt och köra hårt som fan imorgon på gymmet. Skönt att få röra mig lite. Nu blir det dusch och sedan läsa lite körkorts teori, får se vad jag hinner med innan jobbet! Dags att sätta igång...

 

 


Looking forward to.

Jag längtar efter så mycket, och eftersom snön har vägrat komma ordentligt så kan det ta sig någonstans. Dessutom helt meningslöst om den kommer nu. (typiskt nog, kommer jag säkert vakna till tre meter snö imorgon) För det jag längtar efter nu är sommaren, inte bara för värmen och de bruna benen, utan efter alla fina klänningar/shortsen man kan ha utan att se ut som en björn men dessutom de färska frukter till frukost, det är nog det jag längtar efter mest! Resa! Ja, det ska jag fan göra! Förutom sommaren längtar jag efter modighet(?) till att göra ombre, just have to do it. Får stå ut! Några bra saker som väntar innan sommaren kan sätta igång, Min bästa vän fyller år och jag och min älskling blir 1 år!

Juste tatuering is also on my craving list.


On your free day?

Att vara ledig på en tisdag suger lite, finns inget att göra. Min bästevän är kylskåpet så en sak är säker; jag kommer se ut som en flodhäst fram till studenten. Nej! Ska träna lite senare så jag inte bryter mönstret nu när jag har kommit igång så bra med träningen. Blir alltså endast vatten tills mamma kommer hem för min del. Några förslag att sysselsätta mig med fram till dess? (sitter barnvakt annars skulle jag sprungit till gymmet). Får väl bli att läsa något antingen min bok eller teoriboken. Ush, läsa på min lediga dag. Först ska all vatten ner! Botten upp.

 

 


Tiden över.

Har suttit och letat efter något som kan sysselsätta mig under mina lediga dagar. Hittade ett jobb jag skulle älska men tyvärr så passade det inte in i mina tider. Så får leta efter mer eller helt enkelt ta extra tiden för teoriplugg (körkortet), bloggandet eller skrivandet i allmänhet och målandet. A little me time. Kanske riva ner rummet? Nu ska jag iallafall ta min lediga tid för att läsa lite, god natt!

 


Monday

Sitter i mitt rum begravd i en massa papper och är ändå ganska taggad på den här stress uppgiften. Har just nu bombat en massa Facebook kontakter med frågor som ska hjälpa mig utföra en statistik. Nu ska jag fortsätta.


Mornings


on the road.

on the road. De senaste dagarna har jag, gymmat, lagat mat, räknat kalorier, varit ute, kompisar, Nils, shoppat. Ganska mycket. Framförallt varit helt beroende av min iphone, (instagram) har laddat ner appar, har spelat och det känns som om det är första gången jag rört en dator på länge. Mobilen tar över mitt liv. Och nu ska jag leka mer med min nya leksak.

2012

God morgon på er och gott nytt år. Iår/ förra året blev ett annorlunda nyårs firande. Jag firade för första gången inte nyår med mina föräldrar och jag fick min första nyårs kyss. Diego festade järnet längre än vad jag gjorde. Det var kul och nu börjar ett nytt år och ett nytt start. Måste tänka ut vad jag ska ha för nyårs löfte, blir väl regelbunden träning (som typiskt nog, håller max en vecka). Vad har ni tänkt er för nyårs löfte?

Borde blogga bättre också.