I like my money where I can see it, hanging in my closet.

 
dessa fantastiska skor från H&M måste bara bli mina. dör lite.

happy birthday


julafton

God Jul (i efterskott). Julen firades som vanligt med familj och släkt. Iår firades det hos mormor där vi åt massor med mat, hade det trevligt och öppnade paket. Vi brukar fira lite senare på dagen, så då kollade jag och Diego på Kalle i mitt rum innan vi gick ut. Vi började öppna några paket på morgonen, Diego öppnade från tomten och jag från pojkvännens familj. Sen öppnar vi resten hos mormor, och några få paket när vi kommer hem. Dagen efter blir det självklart jag som leker med diegos presenter. barnet inom mig.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stay.

Har lyssnat på låten konstant i runt 3 dagar. Väntar ivrigt på att nya albumet ska hamna på spotify.

large shirt and warm cup of the in the morning.


Sweet rushing through my veins


bitterfitta

Jag må vara liten men kom igen.
Igår var jag på teater, blev bjuden på teater av min fina Nils och såg fantastiska "Cheri" på Kungliga Dramaten. Älskar att se på teater, minns när jag såg Singing in the rain och fick ont i magen av att skratta så mycket. Cheri var kul men samtidigt en väldigt vacker historia. Nog om det.
 
Vet inte om det är jag som bara blivit mer av en bitterfitta på senaste tiden bara för att jag varit hemma i typ ett halvår, men jag tål inte människor längre. speciellt inte människor som har brist på respekt. Visst, vem gillar respektlösa människor? Men jag har alltid varit den personen som inte tagit åt mig och tagit allt med en nypa salt. Mitt problem är bara att jag inte säger till när det sker utan står där och kokar istället. Började igår med att vi stressade hem för att hämta teaterbiljetterna, pga snökaoset så var det så klart förseningar på bussen, vi ställde oss sist i kön, och frös som idioter. När bussen äntligen kom fram, så ser man hur de som väntat inne(I VÄRMEN) tränger sig förbi, fine tänker jag, även fast jag stått ute så kanske de ändå väntat längre, även fast de inte stått i kö, men så kommer den här kvinnan som stått en bit bakom oss som jag ser smidigt försöker gå framför oss(?!) vilket hon tillslut lyckades med. Fattar inte anledning med kösystem och folk ändå skiter i det. skit samma det gick över fort.

Under föreställningen Cheri så var det en paus, jag ser hur mina skosnörren gått upp så jag ställer mig vid en vägg och knyter skorna, och jag får minst 5 jackor och väskor i huvudet, tror ni någon ursäktar sig? Nep. Jag ställer mig sedan i kö för att köpa något att äta, märker redan där hur proper alla ser ut, själv står jag där med min feta jacka i handen för att de inte hade växel i garderoben och feta kängor. blickar här och där. Står i kön och pratar med min pojkvän när jag sedan förvandlas till en klädhängare. Iallafall vad paret bakom trodde. Hade hennes arm och hela hennes jacka hängandes över mitt huvud. fattade inte om de drev eller inte, tog mig loss och kokade ännu mer när jag även såg att de trängde sig.

Idag blev jag knuffad minst 2 gånger och två småtjejer lyckades ta min plats medan jag slog in presenter, men de såg nog min mördarblick så efter ett tag sa tillslut en av flickorna faktiskt förlåt. Fick ångest och svarade "det är lugnt".

Allt detta på två dagar. Antingen är detta mitt fel eftersom att jag inte säger ifrån, kan även vara julstressen eller så skiter folk i att jag faktiskt står där. Får bli av med ilskan på kickboxningen imorgon. Bitterfittan har talat.

have a coffee with me.

 
 
 
Idag begav jag mig till söder eftersom Nils skulle köpa vinterskor på Dr.Martens. Jag gick såklart ut i klackskor(inte bästa valet så att säga) gick i snigelfart fäst brevid min stora starka man för att låta bli att falla. jävla slask. Isbitar till tår, men allt blev mycket bättre med lite fika. Valde Morotsmuffin med stark smak av kardemumma, aldrig smakat godare muffins, till dricka blev det varm vanilj latte. Nu är jag hemma, och ska hitta på något att äta till middag. mat, mat och mera mat.