vi ses i Augusti månad tvåtusenelva


hejdå.


perunasalaatti

Jag lever, jag har bara inte haft tid. Direkt då jag slutade skolan blev det en resa till grekland ( kommer bilder så småningom - när jag har ork, hihi) direkt efter greece blev det mot Nils landställe (bilder på det kommer också... someday) så har haft väldigt fullt schema, men grymt kul har jag ändå haft det, har badat i både Sverige och Grekland, ätit massor med god mat, solat, åkt båt, åkt ring, fiskat, fått hem fisk, kollat film, ätit de godaste popcornen som existerar, gjort illa benet och handen,svimmat,  hoppat studsmatta, bastat, joggat, åkt genom hela ön santorini, lärt mig hur man säger stör ej på Tyska, samt hur man säger Potatissallad på Finska. mycket har jag gjort, och nu väntar sig , wait for it...... EMMABODA. yes om några timmar tar jag mitt pick och pack mot emmabodafestivalen. kommer bli kul och jag tar med mig en dålig gammal system kamera, men bättre än inget right?

vi hörs i augusti.


inte min dag.

kändes svårt att andas, blev lite snurrigt. tog av mig glassögon trodde att det kanske var den nya styrkan som orsakade det. Men det blev inte bättre jag kände att jag skulle spy närsomhelst, tänkte att det skulle vara lite pinsamt och börja spy i klassrummet mitt under en film. Så jag reser mig upp, och vaknar på golvet. Svimmade. vaknade av att jag hörde röster men kunde inte öppna ögonen hörde min lärare som försökte få kontakt med mig men det var svårt att säga ett ord och öppna ögonen. allt gick så fort, allt blev bara svart. Rektorn på skolan kom med ett glas vatten och tyckte att det var bäst att åka hem. mina ben darrade fortfarande, men kände mig bättre. Pappa fick åka tidigare från jobbet för att hämta mig. 10 minuter hemifrån kände jag hur mitt hjärta började slå fortfare och jag blev snurrig. svimmade i bilen och spydde. har sovit tills nu, mitt huvud gör ont efter det att jag föll. hoppas det inte är något allvarligt.

saknar Nils också. jävla pissdag.


I think I just died and went to heaven
red lips made mehade inte mycket tid på mig imorse så blev fula jeans (h&m 99 kr) eller ja, de sitter fullt på mig, fint linne från h&m och gammal kofta från gina tricot. upp med håret snabbt och röda läppar för att inte se allt för sunkig ut. samt my glasses så att jag ser något överhuvudtaget. Idag hämtade jag även mina vackra skor som jag visar bild på senare idag. Dagen har varit överaskande bra, hoppas bara att det fortsätter så. ska sätta igång med plugget nu.


something beautiful
Precis ätit grillmat, again. ska snart sätta igång med pluggandet igen. Men känner att jag förtjänar en liten paus. Så här sitter jag på soffan lyssnar på musik, kissnödig - som vanligt - tar det lugnt och kollar på bilder. Saknar mongot som vaknade bredvid mig idag och åkte iväg till sitt landställe. Och imorgon blir det plugget och prov som gäller. Jag måste nog säga att jag hatar söndagar. Men snart så är det över, för när veckan som kommer har gått så är jag fri som en fågel i vackra Grekland, sol och bad varje dag! Nu ska jag fortsätta plugga. chao.


hardcore girls.


give it back to megrillning och bad med sköna människor igår! bytte om till min nya långklänning för 50 kr på H&M, och hade med mig min vackra Lidl påse, passade ju med min klänning. eller inte. ska snart börja plugga. Vid tre har jag bestämmt mig. Jag har kollat igenom gamla bilder, och jag saknar mitt hår. 5cm kortare blev 10 cm kortare, kanske värt eftersom det kommer växa friskare nu. iallafall - ALDRIG MER!


cut those motherfucking pantsklippta jeans till shorts, linne från H&M och bikini under för idag ska det badas!
ska även jobba idag... vilket sabbade mina planer. Men Nils är go och snäll så han följer med och tränar medan jag jobbar. ikväll blir det grill med sköna människor och sen bad. hoppas vädret inte sviker oss. håller tummarna. ska försöka bättra uppdateringen, lovar.