waking up in vegas - mom, dad, i'm married.

yes, you heard me jag gifte mig med min son Fabian, funderar dock på skilsmässa, men vet inte vi får se om han gör som jag säger, annars goodbye. haha. jag har tränat, pratat lärare med tjejerna och duschat. nu ska jag plugga lite, sedan sova lite OCH IMORGON ÄR DET BIOLOGI PÅ MORGONEN, WHOOP WHOOP!


Paolo Nutini - 10/10, Candy
act good student.

första skoldagen efter jullovet. jag är trött och jag vill sova, men jag kanske borde plugga något, men frågan är vad? tog inte hem något förutom nya läsboken från engelskan men jag...klarar....nog...inte....av....att...vara...vaken. snark. åh panik! och imorgon ska jag jobba. fan. ska nog typ dricka kaffe, läsa, träna när mamma  kommer hem, duscha, sova, drömma, forsätta sova och försova mig som vanligt på tisdagar. men nej det får inte ske, vi har ny fysiklärare, så jag måste act good student. hejdå.


winter wonderland


 


Två bilder från idag, eftersom mitt internet är seg och laddar ner bilden på typ en timme. så nej fuck that. idag tog jag med mig min awesome matlåda jag fick av Kristian och Dan - it was perfect.


9 januari 2011

   

idag vaknade jag klockan tio för att sedan dra till the hood och åka skridskor med Dita. vi övade och övade, gick ganska bra. När vi inte hade någon känsel kvar på fötterna så bestämmde vi oss för att gå till centrumet, där jag köpte en body och jeans som jag funderar att lämna tillbaka, men vi får helt enkelt se. strax kommer bilder från idag och sedan ska jag duscha. then naptime.


YOU'RE THE APPLE OF MY EYElyssnar på home av edward sharpe and the magnetic zeros. ska strax iväg till simhallen med Emelie och Dita. then blire mot iväg mot dvärgen för att fira hans sent fyllda 17 år. nu ska jag ta mina grejer och dra. vi hörs.


WILLOW SMITH - WHIP MY HAIR


barkarby med ginger friend - Lukas - with the soul
var som sagt på barkarby med Lukas, min fisk kunde tyvärr inte närvara. men vi kollade runt, fikade och snackade. Jag fick även tre galgar av Lukas - tack, tack. Vi fikade inne på wayne's coffee jag beställde en Chai latte och en kaka, Lukas tog en mozarella macka, någon bakelse och kaffe. Senare hade vi otur med bussar men det löste sig och nu är jag hemma. what to do now? bara ta det lugnt, kanske någon film? the notebook in rescue.


Jajaja

Ingen sömn inatt igen. Hade mardrömmar och Diego likaså, han vaknade upp och sa att han var rädd, han fick sova med mig. Snart drar jag iväg till barkarby med min ginger friend - Lukas- och kanske min fisk vän också, om han är vaken. Jag måste spara pengar men hittar jag ett par snygga billiga jeans lär jag adoptera de. Jag sitter och lyssnar på Veronica Maggio - Jajaja och nu säger vi - Auf Wiedersehen.


beautiful - no more words.åh! låten väcker minnen och detta var bara något så jävla vackert. de fixar till låten så bra att jag nästan blir tårögd. ge mig sommar.

där inne någonstans finns du.
bowling. promenad. sprang. shopping. skratt. betala. glass. hem. träna. musik. och det var nog allt.


helt tyst
Helt tyst, hör bara mina andetag och katterna som leker vid trappan. Filmen Biutiful var vacker, jätte bra film. Kunde inte sova inatt, vaknade var tredje timme, så klockan 06.55 steg jag upp, nu två timmar senare vet jag inte vad jag ska göra, kanske börja fixa mig inför bowlingen idag? Jo kanske, men vet inte. Tog faktis fram gitarren idag, min söta gitarr som saknar strängar och började spela, men jag måste fixa nya strängar, när jag får pengar så är det dags. Varför är det så? varför är det alltid så att när man vaknar tidigt är man pigg, men ungefär två timmar efter känner man sig trött igen? jag vill sova, men är rädd för att försova mig nu. ska bara blunda lite vilket betyder, godnatt.


underneath your clothesska strax iväg för att se filmen Biutiful med några. ska bli kul. idag satte jag på mig min nya tröja och ett par svarta jeansleggins (note: måste köpa nya svarta jeans.) orkar tyvärr inte platta håret idag, så ni får stå ut med mitt afro. yes sir. åh excited över filmen hoppas verkligen den är bra. vad spelas hos Gisella just nu är *trumvirvel* Den fantastiska Shakira - underneath your clothes. åh nej nu måste jag skynda mig. vi hörs mina små barn.

indiska
a necklace, headband, one globe, a cup and a plate. för  att jag vill äga de. men de har också sitt pris, och pengar kan inte spenderas på sådant just nu. pengar måste sparas till emmabodafestivalen. men drömma kan vi göra.


Did my heart love till now? Forswear it, sight!/ For I ne'er saw true beauty till this night.


750 meter.

Goddag! idag klockan 13.00 skulle vi träna på friskis, men vi tänkte att vi drar och simmar istället. vi lekte och hade super kul. sedan simmade jag och dita 750 m, jakuzzi och sedan bastu. jag vägde mig också, väger nu 50.5 kg är på g alltså! fick låna Nikitas tvål från body shop. luktade så gott. sedan sedan bar det till h&m där jag köpte lite grejer. nu sitter jag här, har det tråkigt och funderar på vilken film jag kan titta på. något att rekomendera? please tell me.snart når jag mitt mål


UNTZ UNTZ UNTZ THRILLER

                                                                   

somnade med kläderna på. sminket sitter kvar och jag är fortfarande trött. åh får jag sova lite till? vad kan man göra idag? jag vill ut. men allt är väl typ stängt? michael jackson spelas. untz untz untz. fan nej jag behöver sömn. berätta om erat nyår, i would love that. untz hejdå.