15638400 sekunder.


Bild tagen av mig på Nils landställe.

För mer än 6 månader sen fick jag en puss på kinden av Nils. Och jag spydde en hel vecka efter det... Nej okej så gick det inte till. Ingen bryr sig egentligen hur det började? Men ett halvår senare så står vi fortfarande här. Och just nu kan det inte bli bättre. Idag ska dagen spenderas med honom, vet inte vad det blir för planer, antingen filmmys hemhos honom eller bio. Minns egentligen inte vad han sa i telefon igår eftersom jag halvsov, men tror iallafall det var det han menade. Eller så kanske dagen spenderas ute, kanske lika bra att passa på när vädret är som den är. Det är nog årets sista soliga dag i Stockholm. Kameran följer förhoppningvist med om det inte är så att jag glömmer den. Kommer bli en bra dag. 
 


a picture says more than a thousand words.Ett av mina inviduella val var Psykologi A. Läxan var att välja en bild och berätta om den. Jag har skrivit, men har så mycket mer att skriva. Hur mycket ska jag ha med egentligen? En bild säger mer än tusen ord. Gillar ämnet, ser fram emot denna termin med psykologi och filosofi. Det betyder inte att jag inte längtar till helgen för det, för det gör jag mer än något annat. Matte E är också ett av de nya ämnena som intresserar mig, jag som hade gett upp hoppet helt, men med  ny lärare blev det en helt ny grej. Det är kul med matematik igen, trodde jag aldrig skulle säga det igen. Skola.Skola.Skola. Måste ha varit mitt livs snabbaste sommarlov. Sista året nu, wish me luck.


Why don't you be the writer and decide the words I sayJag kan inte sova. Har vridit och vänt, tusen gånger om. Har klätt mig lättare, har klätt på mig, klätt mig lättare. Har kissat, tänt, släckt, tänt och släckt. Kollat ut men inte hittat något intressant. Har satt mig upp, lagt mig ner, tänt, släckt. Kollat på skuggorna och försökt bilda något med hjälp av fantasin. Kollat på pianot och funderat om jag ska sätta mig ner och spela, men det är inte en möjlighet när alla ligger och sover. Mår illa av antibiotikan. Satt på en datorn som just nu bränner mina ben. Vill stirra på dataskärmen tills mina ögon svider, och jag inte har något val än att blunda och somna om, men jag vet mycket väl att det inte kommer att ske. Får väl göra om allt jag just nämt tills min kropp inte orkar mer.


I CAN SEE YOUR TRACKS


hell

Snart är sommarlovet över, om en vecka kommer jag sitta i ett klassrum, få höra en massa från läraren. Är sista året nu, är inte peppad. Vill att sommarlovet ska ta slut för att ha något att göra, men samtidigt är det rätt skönt att spendera 21 timmar och bara kolla på amerikanska bigbrother. Lyssna på musik, ligga på soffan och stirra på det som finns på tv-skärmen, då alla är så pass lata att ingen orkar röra ett finger för att byta kanal, så sitter man i timmar och stirrar på en klocka i väntan på något bra att komma. Inget händer, men vill inte heller komma hem och känna att jag skulle kunna offra vad som helst för att få sitta i timmar och stirra på en klocka. lagom, jo lagom är bra. Ge mig lagom så blir jag nöjd. Lite frihet, lite jobb.  


Det var mitt val, men frisören dödade det.älskade mitt hår, saknar mitt hår. Nu ska jag sätta på en överdrivet sorglig låt och sörja.
Nej här ska det städas och duschas. sa förväl till min fina bebisar som sov över för inte så länge sedan. de vaknade väldigt sent. Vill också kunna sova länge, I just can't.


godmorgon
basic space.neck, chest, waist to floor. Easy to take, you could take me in fours. Make me a deal, a day in piece. Take it all just, stay a week.


DU VAR GOD, TILLS JAG BLEV MÄTT.mat, mat, mat åh, ljuvliga mat. Du var så god, så god. Tills jag blev mätt.
Idag blev det träning sedan lunch med min mor, och vi valde ceasar sallad, vilket var jätte gott tills jag blev proppmätt. Känner mig fortfarande mätt. Har inget att göra, vad finns att göra? känns som om jag måste ha något att göra nu för tiden. Blev väl van efter två månader med att ständigt ha något att göra. Idag tar jag det lugnt, Imorgon och Lördag blir det bio, Söndag: Träning. Och på Måndag då ska jag äntligen träffa Nils igen. Är han brunare än mig nu blir jag ledsen tjej. men nu *trumvirvel* MOVIE TIME


When you can stop, you don't want to. When you want to stop, you can't

Igår såg jag filmen Candy, hade sett små snuttar av filmen förr, men igår såg jag hela från början till slut. bytte inte ens kanal vid reklampauserna för att jag var rädd att jag skulle missa minsta lilla del.  Var fast. Filmen var grym. Vill nästan se den hundra gånger om. Och att vår käraste Heath Ledger spelar en av karaktärerna gör bara allt så mycket bättre. Just watch the freaking movie!

to die forälskar verkligen byxorna och allt. byxorna står nummer ett på min lista, okej det kommer göra det när jag väl har råd. men de måste jag ha!


bulletallt från vårat käraste h&m. jag vill ha allt. något av dessa underbara plagg ska hängas upp på min garderob. har även hittat ett par jeans och tröja jag måste kirra hem, visar de senare. to die for. känner att jag måste bli friskare och besöka närmaste h&m. kanske dra dit idag? förutom att folk kommer bli rädda och tro att en zombie går lös så borde det funka.Vi får se, finns en morgondag förhoppningsvis. Låten skickades av min kära dvärg kompis. till och med diego dansar till den. awesome.


havsblått
beat heart


första augusti tvåtusenelva

Gisella är tillbaka från Emmaboda! Ni anar inte hur skönt det var att komma hem och sova i sin alldeles egna underbara säng. Festivalen vart grymt, men hela min kropp gör ont, min höft gör ont tror jag sov lite snett på tältet. har dansat, har blivit kramad av random kille, har fått öl på mig av det konstigaste och drygaste paret i Sverige, roligaste var när de snackade skit om oss för att de inte trodde vi kunde svenska. har ätit langos, äckligaste kebaben som hade tacobröd, kebab och dillsås? ush. godaste tomatsoppan, pizza, thai. massor som gjorts, tyvärr inga bilder då jag dumt nog glömmer kamera minnet på datorn. Denna vecka ska fokuseras på träning, sömn och mig. minirehab. fixa naglarna, håret... allt. Har blivit lite förkyld men här ska det fanimej tränas. Nu ska jag kolla bambi med Diego, chao!