NIKITA SADE TILL MIG

 

så här ser jag ut idag, drömde en konstig dröm och Nikita sade faktis till mig att sätta på mig jeansen och toppen, so i thought why not. Nu far jag mot det rödgrönapride. GO GAY PEOPLE! ååh hinner inte bädda sängen nu måste jag rusa. kameran följer med. hejdå.

++++ ett par riktigt snygga jeans - GE MIG!plus ett par riktigt snygga jeans med den coola t-shirten slarvigt instoppad, svarta naglar med den coola ringen/ringarna och de ubersnygga skorna till. åh jag tror jag dog lite. ÅÅH OCH KOLLA VÄSKAN! typ pricken över i:et... snälla kära tomte kan du typ ge mig allt? jag har varit en snäll flicka jag lovar. typ. snyft nu ska jag dö vidare. hejdå. GE MIG!11


A fragment of light at the end of the tunnel


   

godmorgon! kunde inte somna igår och sedan kunde jag inte vakna - nu är jag ialla fall vaken - ska borsta håret, strax platta det för att sedan sitta inlåst hela dagen. vill göra något men har inte mitt busskort at the moment så får sitta inne idag, men jag tänker baka. CITRONPAJ. vi hörs nu ska jag tänka på annat. hejdå.


CROSSES/HEJ-KÄRA-VÄGG!

färgat och klart! jag lever.
skillnaden blev inte stor ville få bort den röda nyansen i det bruna blev istället något värre. skitsamma nu ska jag bara låta håret vila innan jag blir flintis på riktigt, det vill vi verkligen inte. vi har tagit hem Dita precis och min söta vän Nikita har gäster precis när jag behöver prata med någon som mest. äh får prata med väggen den lyssnar på mig hihi *going crazy* Jose Gonzalez-crosses spelas just nu och jag känner lugnet hur det sprids, andetagen är inte lika tunga. nu ska jag prata med väggen hejdå.

DITA SKA FÄRGA MITT HÅR :O *SVIMMAR*

Varför är det så, varje gång jag ska skriva ett inlägg sitter folk och brottas bakom mig?
well nu eller snart ska jag färga håret, nej! dita ska färga mitt hår... tjejen som knappt kan borsta mitt hår utan att halva mitt hår fastnar på borsten när hon är klar. this is it, i'm going flintis! nejdå hehe nu ska vi inte ens skämta om det.

vi får se hur det blir.. wish me luck


KÄR I LÅTEN/TEENAGE DREAMS

UNDERBARLÅT, den har fastnat och har precis hört den. Dessutom hittar man grymma covers!


ashblonde/askblond/askeblond/tuhkanvaalea

   

kolla vad jag har köpt! nu är det inte så att jag snubblat över ett banan skal, fått ett geting stick, ramlat från fönstret, är livshotad och slagit i huvudet; jag tänker alltså inte bli blond, utan jag köpte "essential color 216 ashblonde" för att mitt mörkbruna hår ska bli ljusare, så nu ber vi alla gudar, andar och förfäder att mitt hår inte blir blont, får då kommer det kännas som om jag snubblat över ett banan skal, fått ett geting stick, ramlat från fönstret, är livshotad och slagit i huvudet. så vart lämnar det er? jo ni ska nu be era gud(ar), andar och förfäder för min skull så inte jag blir ledsen. tack så mycket. wish me luck, ska färga imorgon så börja be (hihi) behöver någons hjälp, kompisens eller mammas; första bästa som orkar. hejdå.

GOD MORGON!

  

HIMMELEN/JAG MINNS BARA NÄR DU PLÅGADE MIG/MUSIKBYRÅN MAKES ME WANNA SMOKE CRACKvacker himmel idag, sitter dessutom och lyssnar på himmelen.
kattungarna leker under min säng igen - de brottas - medans diego lillen ligger och kollar på ratatouille , igen. fläkten är på, nästa låt på min playlist spelas och tankarna svävar. inlägget avslutas med en härlig ny låt för mina öron kommen från 2006. ska återuppliva min nu döda mobil, måste bara orka gå ner för trapporna och leta, men nu ska jag bara sitta på stolen och snurra några varv till så jag blir riktigt riktigt yr. hejdå.

FUCK ME PUMPS/WHAT IS IT ABOUT MEN/I HEARD LOVE IS BLIND

goddag folket, sovit gott?
jag hade världens hemska dröm men förövrigt sov jag bra. har ätit frukost, bäddat sängen och borstat tänderna nu ska jag bara borsta håret, platta håret och sedan byta om. Lyssnar på Amy Winehouse samtidigt som jag skriver har även världens lust att rita/måla men behöver materialet... tror en del ligger i en låda i garaget. okej nu ska jag göra allt det jag sade att jag skulle göra.

   

au revoir

MAN IN THE MIRROR/BE HAPPY/JA SA JA!/HOPE FOR THE HOPELESS/ALMOST LOVER

                                                                             
Ansiktet tvättad, tänderna borstade, håret uppsatt, bekväma shorts och t-shirt på.

Med två busiga - de vaknar till liv in mot kvällen - kattungar bakom mig har jag bestämmt mig att det är dags att börja skriva för det är ändå något jag älskar att göra? Men jag hade helt glömt bort att jag hade blogg,facebook, msn eller internet överhuvudtaget, det har varit eller är sommarlov och jag behövde den tid och paus från internet. Dessutom behövde jag den extra tiden för att packa och fixa mitt nya rum/övervåning. Nu in mot sommarlovets slut känner jag för att börja blogga, än är det inte slut men det känns nästan som det, snart kommer jag sitta bänkad med en massa böcker framför mig och bara typ rent allmänt hata skolan - vilket jag inte behöver böcker för att göra - men jag kände suget för att blogga. Lyssnar på man in the mirror och känner den lilla paniken inför skolan som börjar om lite mindre än en månad. Ush fy och blä. Eftersom det är och känns som det är så lite tid kvar kanske jag borde göra något annat än sitta och tänka på skolan? YES DET LÅTER SOM EN UNDERBAR IDE! tänkte faktis lägga mig på min sjukt sköna säng och läsa, men you know what!? jag kommer ha all tid för läsning senare. Nu ska jag bara lyssna på min playlist och sjunga/dansa med! hell yes.

   

   

Avslutade denna lilla tanke/brev/inlägg av mitt liv med " almost lover - A fine frenzy "  så sjukt vacker. vet ni vad jag ska göra nu? absolut ingenting - kanske ni redan visste, jo det gjorde ni säkert - bara njuta av melodin som spelas för mina öron och njuta av de sista dagarna av frihet. hejdå.


A million miles away, I'll still find You


SWANSEA LOVE STORY - DOKUMENTÄR SOM BERÖR

använde 61 min av mitt liv för att kolla den här dokumentären, värt det. så hemskt..... så hemskt..


VARJE GÅNG MAN SER HONOM OCH HÖR HANS MUSIK BLIR MAN FÖRÄLSKAD PÅ NYTT - "HEARTLESS" BEHIND THE SCENES