VART FAN ÄR SAMHÄLLET PÅ VÄG.

herregud!
precis kommit från skolan; jag var snart framme för att sedan kliva av och gå hem, men tåget stannar mitt mellan två stationer. fan i helvette har hänt nu?, tänkte jag då. så hör jag två flickor som säger shit vaD läskigt, jag vänder då mig om för att kolla läget. och där står tågföraren och skriker mot ett par killar runt 15-16 år.
tågföraren runt 35-40 år gammal skriker verkligen: jag har ansvar för alla på det här tåget blablablabla
då säger killen väldigt lungt, du tutar alltid mot oss, varför?
då skriker föraren ännu mer och säger: det ska du ge fan i. MEN VAFAN tänker jag då, alltså han kan inte hålla på och tuta på ungdommar bara för att han får det och sen tro att inte de kommer vilja ha svar.
aja han skriker fortfarande och drar kortet om UPPFOSTRAN. inte smart. MEN ungdommarna är fortfarande väldigt lugna. men då ingriper kompisens vän som hade suttit lugn ( vilket jag trodde inte skulle ske, trodde mer att det skulle vara att alla jävla kompisar skulle vara på föraren) och han säger: ta det lungt.
och föraren skriker tillbaka är du hans pappa eller? . kompiser säger tillbaka: nej är du?
next thing you know så är föraren på ungdommarna och de puttar tillbaka.
tills en ung tjej runt 25 ingriper och säger till de att det räcker. sen kommer en kvinna runt 40 och ska leka hjälte och skriker på ungdommarna.
jag gillade tjejen som ingrep, hon förstod att killarna säkert inte var så oskyldiga men det ger inte rätten åt den jävla föraren att hoppa på dessa ungdommar. fucking seriously.
men killarna är fortfarande lugna och vill ringa polisen. den idiotiska föraren går tillbaka till sin plats och kör mig hem!
vart fan är samhället på väg? föraren var fan på mens humör. säkert för att t-banorna börjat funka och han inte fick en ledig dag.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: