ma vie

Hello.
haha okej jag fick en kommentar innan av någon anonym person om att personen blir deppig utav att läsa min blogg pågrund av att jag skiver att jag måste plugga hela tiden. men let's be real.
Jag är en femtonårig tjej som går i nian, med höga förväntningar för framtiden. och jag måste då plugga för att komma i det gymnasium jag vill. i'm sorry det sista jag vill är att göra någon deppig pågrund av det jag skriver.
men jag skriver om min vardag och mitt liv. well jag kan fatta att det inte är så roligt att läsa att jag ska plugga hela tiden. men hihi alltså this is my life. men hallå jag pluggar inte alltid. bara att snart har jag hemkunskaps prov. och jag vet alla tänker hur svårt kan det vara men i min skola är det fan omöjligt. man pratar med andra från andra skolor och de får mvg hur lätt som helst men min HK-lärare tar verkligen sitt ämne på allvar. därför är det ganska svårt och få mvg. därför måste jag plugga.
well är ledsen om jag gör era liv deppiga det är det sista jag vill. för att slippa bli deppig kan du ju alltid kolla in en annan blogg. hihi
hejdå

Au revoir les gens

Postat av: mili

deppig? det kan man inte bli ! jag blir i alla fall stolt när jag läser din blogg och ser att du pluggar o tänker på din framtid..... Du e fan 15 år o så mogen !

2009-01-06 @ 23:47:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: