Meg and Dia livejag tycker att de är jätte bra!!

Meg and Dia FREAKING AWSOMElyssna på meg and dia i vintras men typ en låt , sen idag jag bah jusste meg and dia så börja jag leta upp i youtube, fyfan vad de är braa alltså , herreguud och hennes röst är lika bra live , creds till de <3 skit braaa

The voice 08

jag hade glömt och skriva om the voice 08, haha jag var ju där.
just sitter jag och tittar på repris på the voice Koncert på kanal 5.
haha skit kul när petter pratar åt fel håll så visar kim vart kameran är.
hahaahahah och när jakob ska spela brat. och nu visar de colby , haha som amanda typ älskar. alltså simona har jätte fint hår love it.  haha och nu sjunger mange schmidt eller hur han stavas , låten alla känner igen giftig ahhahahaha , men han var lite konstig på konserten eller va tycker ni ?
haha och nu milion stylez hahaha miss fatty honom såg jag live på nrj också förra året. Och ironic var ju faktis bra. OMG mario kom på the voice jag såg inte herreugud , det är nackdelen med att va kort man ser inte så bra.
AHh MARIO han är fett snygg och dansar skit snyggt!
jusste vet ni vad jag missa ricky på första ung08- dagen :( jag läste på tidningen på t-banan sen att han hade kommit...
brick and lace vid det här läget så var jag ute för länge sen och leta efter min brosha hans mobil funka inte och jag blev orolig och pappa med men jag var också ute ur publiken pga att dita min kära bästis inte mådde så bra.
oj Btw nu blev lite konstigt jag skriver medans jag tittar på the voice så jag skriver vad jag liksom ser just nu, hehe,
oh your love is wicked oh your love is wicked....
brick and lace var de enda kvinnorna på scene. POWER TO THEM...
reklam.. 
och nu kommer adam tensta , hihi jag har bild med honom och autograff , My cool..
och nu vem typ alla väntat på Flo-rida. haha när han uppträdde var jag läängst bak med dita,emelie,erika och min brosha och käka mjukglass.

Haha hopppas ni fatta något jag skrev ... aja hejjdååå <3


the notebook är nog den bästa filmen jag sett

The notebook är nog den bästa filmen jag sett under hela mitt liv.
den är fantastisk bra, det var jätte länge sen jag såg den kanske dags igen.
och för som inte sett den oh my lord seeeeeeeeeee deeeeeeeeen !
och jag gråter aldrig för filmer , men på den här gjorde jag nästan det, JÄTTE BRA FILM

notebook

Kate Voegele = Awsome

Hej kära människor.
jag har verkligen lyssnat ihjäl mig på Kate Voegele, ni som inte vet vem det är eller inte har lyssnat på henne DO IT!
she's freaking awsome.
och jag älskar verkligen hennes cover på Hallelujah, den är så grymt bra. Kate Voegele är inte bara en grym sångerskan utan hon skriver låtarna också. och inte bara det hon är även skåderspelerska, hon gästar i serien one tree hill , som Mia.
ialla fall det jag försöker säga är LYSSNA PÅ HENNE PEOPLE!

kate voegle

aja i'm out, XoXo

Kate Voegele singing Hallelujah on One Tree Hill


fy skäms på mig!

shame on me!
jag är inte så aktiv längre på bloggen. OCH jag måstemåste pimpa bloggen förfaskiken den är så tråkig. men det ska jag nog göra snart.
hörrni! Gavin DeGraw kommer till sweden, jag ska lätt gå ska typ beställa biljetten imorrn, fyfan vad kul det kommer bli, ska gå med bästisen Nikita jag bara läääängtar.
just nu lyssnar jag på the kooks, och har precis köpt frida tidningen och kenza, bloggerskan är med på framsidan , coolt va?
idag i skolan så hade vi svenska och då fick vi läsa våra böker alla ska läsa ONDSKAN eller  EN KOMIKERS UPPVÄXT jag valde onskan men jag har inte sett filmen. men boken är fakits bra väldigt sorglig på samma gång, om någon har läst boken skulle jag gärna vilja veta vad ni tyckte om den.

aja det var nog allt för idag XoXo