Grattis till lilla Mig

Idag fyllde jag femton eller snarare igår för kl är snart 01:00
härlig dag faktis. har fått min dator,kamera och hårddisk minne till datorn. så jäkla glad.
idag gick jag ut med mina kära vänner Sofia och Dita. som bjöd mig på glass och läsk.
vi hade kul. vi tog bilder med mina nya kamera och så. sen var det dags för mig att gå hem och hämta lillebroshan på dagiset.
när kl blir 17:40 exat så plingar det på dörren och där står Dita med en bukett blommor, så jäkla rörd jag blev. så gullig hon är. 
ville bara säga tack till alla en , en gång. tusen tack. my friends and family made my day . And happy birtday to me .

moipeace out i'm fiftteen

vingt-six d'octobre

sitter här och lyssnar på the kooks, det var faktis ett tag sen. sitter här och har det tråkigt. tänkte på att jag inte har bloggat på ett tag. the truth is that jag inte pallar, alltså min blogg looks like crap har inte lust att blogga även fast jag tycker det är så kul. Men idag så får jag ta och göra det , jävligt länge sen.
jag har höstlov, hitills inte inte gjort något with my friends. men har fått min kamera Yey, fyller ju år på onsdag 15 vackra år. har fått min dator också. ska ta så mycket kort alltså.
och på fredag ska det bli roligt ska ha fest med min kompis Dita som fyllde år för en månad sen, men vi bestämde oss för att göra den tillsammans. tema ska vara THE 80's hihi jätte kul kommer det bli.
något jag kanske glömt att berätta.
Jag älskar att rita,spela gitarr och skriva. ända sen jag var liten har jag skrivit berättelsen. under den senaste tiden har jag inte gjort det börjar men avslutar inte. nu har jag börjat igen. har skrivit två sidor börja inte för länge sen. ska fanimej avsluta den. skriver den på engelska
den ska handla om Hat och kärlek, vänskap som bryts, vänner som sviker. och det man trodde var äkta kärlek, verkligen inte finns längre.
jag är så jäkla excited undrar hur den kommer bli. åh ska skriva nu, chao.


omg i died and gone to heaven

<3   

Bild: är från H&M , vill ha alltihoppa, till och med kaffet hon håller i. och radio halsbandet var för gullig asso me want

where can i find my dream jacket?

okejs jag behöver en jacka, just nu har jag en brun skinjacka vilket jag har tröttnat på. hittade en jätte fin jacka på ellos men vad tycker ni ? själv tycker jag att den är superduper söt and me want. men tänk om jag inte gillar den sen. det är nog bäst att gå till nån affär och prova men vart kan jag hitta min dröm jacka ? help please.

finsvartjacka


Svart eller Vit/svarta "ränder"

hej och hallå 08:08

det är en onsdag morgon. och jag är jätte trött. ska fixa mig och dra iväg till praoen igen.
och gissa vad jag jag fyller femton om tjugoen dagar juppiiii!
och snart blir det också gavin degraw konsert oh loord läängtar.
har inte så mycket att skriva faktis, har precis vaknat typ. men jag kände att jag inte skrivit på min blogg på jätte länge och det är faktis dags. efter praoen måste jag plugga. har no prov , fasen på pluggapluggaplugga. men jag kommer hem så jäkla sent kommer hem vid fem, sen är  jag så pass trött att jag sommnar. praoar på hunddagis. rasta hundarna hundra gånger per dag haha.
men nej. efter prao måste jag verkligen plugga. inte sommna.
jagharmattenoengelskajagmåstegöra...
aja måste skynda mig iväg nu så jag inte kommer sent till hunddagiset.