Photo by: Peter Lindbergh

image68

Sum 08 is here, äntligen.

asso det har vart skönt väder dom senaste dagarna den här veckan ha verkligen sugit SNOPP,
igår börja jag f*cking nästan grina, min bajsbildlärare kommer fram och säger att jag har G i bild för vi har nämligen fått en ny. jag blev så arg och ledsen så jag gick till en "diskbänk" som finns där så jag inte börjar grina inför klassen, men sen så hör jag att någon slänger igen dörren skit hårt så vänder jag mig om så var nikita och sofia borta men ingen verka reagera så jag sparng ut men ingen var där så jag sprang ner till expeditionen och fråga om dom sett nikita för bajsbildläraren har sänkt alla i klassen förutom några få.
sen kommer en kille i min klass och säger: ska du börja gråta nu?  nejnej nu ska du nej nu.
han skämta men helt ärligt jag ville strypa honom. han bah palla grina för ett G jag har G i alla ämnen. men sen sa han att han endå inte fatta att jag och nikita hade fått G.
sen kommer en annan kille och säger Fick du som jag ? han fatta inte heller.
seeeeen shiiit kommer jonatan snällaste killen på jorden men lite jobbig igår, han bah harru fått G? jag bah han bah ärligt G? ärligt? hur kan du få G? ärligt? ärligt? typ hundra gånger till.

men snart är det sommarlov och allt detta kommer vara över. men endå G kom igen jag är freaking picasso hahah driver men förra året skulle jag ha fått Mvg om jag bara lämmnat in sista bilden som jag glömde pågrund av att jag åkte till chile. för det sa min kära gammla bildlärare. så jag fick Vg som slut betyg. men typ någon sa att hon sluta för typ att hon öppnat en vernisage galleria hur coolt är det?`

wellwell som ni ser så suger jag på att blogga men jag försöker , XoXo vi hörs

Photo by: Peter Lindbergh

Brendon Urie and Ryan Ross - Sexiga as Hell

image66

Fall out boy cover Vs Those Dancing days cover

hade rep idag med bandet vi körde fall out boy cover fast en annan låt alltså This aint a scene och sedan fortsatte vi med den härliga låten Hitten av those dancing days. det gick suveränt. allt var Great tills freja berättar att vi tydligen inte ska uppträda på skolavlutningen för Anna typ hon som bestämmer över musikgrejjserna i skolan, hon tyckte det inte var mycket tid och utrymme, i'm pissed off jag såg verkligen fram emot detta.
well life can't always be perfect, right ?


Lite bättre, soon i will be back

Just nu känner jag mig lite bättre men det gjorde jag inte imorse men efter en ipren så blev jag lite bättre. så vi får se om jag kommer till skolan imorgon. pallar faktis inte vara hemma men jag vill inte smitta dom andra heller. för trust me det är inte kul att vara sjuk.
Idag titta jag och mamma på skor via internett för både jag och mamma är sjuka, jag ville titta på skor till min skolavslutningen. it must be perfect samt uppträdandet med bandet. Hiho vi ska uppträda till låten Hitten av those dancing days jag kanske har nämt det tidigare men nu är det typ säkert att vi ska uppträda, Freja (trumist) eller Malin (basist) hade pratat med magnus alltså skolans musiklärare , dom fråga om vi kunde uppträda och han sa att det lät som en jätte bra ide. 

så good luck to us, och good luck to me som måste bli frisk

*host host*

jag mår verkligen inte bra ska inte gå till skolan imorgon.
och jag kommer nog inte skriva så mycket men så fort jag mår bättre ska jag börja skriva.

I know u will miss me *hosthost*

sjuk

mår dåligt som fan om jag mår bättre imorrn följer jag med nikita till skivsingneringen. fan vill träffa henne i miss her

Have Fun Girls (;

okej today what have i done? skratta så mycket på matbordet medans jag hade vatten i mun att jag spillde på bordet höhö men det var kul sedan på musiken så hehe fick sjunga låten jag skrev och så fick jag göra en melodi en enkel en haha den blev bra förutom att jag och sofia blev nervösa eftersom vi skulle  sjunga dita på piano och sedan jag och emelie på gitarr. men när vi "Repa" gick det faktis ganska bra sen mår jag också skit har ont i halsen antingen smittad av kära Nikita eller min käre Bror Angelo.
Så jag var inte med på fotbollen gick hem istället. och jag sa inte till rix fm festivalen för att jag mår skit och för att jag inte fick HÖHÖ , mobbad.
men i just want to say till nikuuush good luck och hoppas allt går som du planerat med din kusin Saga jag vet att du har saknat henne som fan. och jusste jag följer nog med dig på Jason Mraz Skivsingering :D.
Have Fun Girls, see ya'll

Audrey Kitching and Jac Vanek - Beautiful

image63image65image64

Fall out boy Cover

image56Hola, idag repa jag whit my band , vi forsatte med låten "hitten" av Those Dancing days sedan spela vi "sugar, we are going down" av Fall out boy, skit kul.
sedan bestämde vi oss för att vi skulle spela på skolavslutningen låten "Hitten" i'm så excited :D så det är bara träna och träna. idag köpte också Nikita Jason Mraz skiva , han är bäst asso och han kommer va på Rix Fm fesivalen imorrn Yes, sedan har han skivsingnering på lördag och nikita vill så gärna gå så jag följer nog med henne , om jag får OFC! Hm vad mer har hänt ? sepeväder vare också men det kanske ni märkte så behöver nog inte säga det. jusste imorrn har jag uvecklingsamtal HÖHÖ, och jag gjorde franska prov idag det gick nog ganska bra,  Oui Oui. och sen hände det lite grejer sofia kanske skriver om det sen ? who knows. Well Well det var nog allt faktis om jag kommer på något skriver jag det sen HÖHÖ i'm so boring

                                                                        Aja, vi hörs Puss , See ya later my nerds


Idrottsdag , Hate it . stakars mig

idag var det idrottsdag och redan i början var jag inte på idrottshumör.
som sagt jag ville inte ha vatten krig allt gick bra tills lille jonatan kom med vatten och hällde över hela mig , men jag  får nog skylla mig själv för jag började med några droppar på hans huvud.
aja hade fett ont i benet idag, sen kommer thor-björn alltså min mentor och säger att dom fyra bästa tjejerna ska vara med på stafett men jag blev inte glad för jag hade verkligen PAIN. vi kom tvåa på stafett vi kunde kommit etta om inte mushir hade slängt stafett pinnen på dita så hon tappa den höhö. men efteråt hade jag ont som värst kunde inte ens cykla hem var tvungen att gå med cykeln :( hihi men sak var kul på rasten körde vi sanning eller konsekvens och nikita valde 4  konsekvenser ahah men bajsungen gjorde inte det vi sa, hon skulle krama en kille det gjorde hon asso en kille hon inte kände men från skolan ofc, sen skulle hon säga till joel att hon älska honom men det är hennes kompis så vafan det räknas inte dessutom sa hon att vi körde sanning eller konka. sen skulle hon ta tjej på rumpan som hon inte kände alls men också från skolan men hon typ fråga henne om hon fick så det räknas inte. sen skulle hon till vår svenska lärare och säga att hon älskar henne och att hon vill ha högre betyg men iställe krama hon henne och sa jag vet inte vad , haha men det var faktis kul.
och så har jag gjort en ny heder till min blogg, så jag väntar på att sofia loggar in på msn så jag kan fråga om hon kan fixa sätta dit den som hon gjorde förra gången.

okej ni tycker säkert att jag är fett tråkig men hörrni asso jag har ont , don't judge me, HÖRS PUSSILUSSI

FyF*n

okejdokej jag vakna 7 idag även fast jag början 10. vet inte vad jag ska göra...
jusste jag glömde mitt smink i skåpet också HÖHÖ så idag drar jag till idrottsplan utan smink , men whatahell.
Vi har idrottsdag med bajsväder inge sol alls , ussh . men det finns en fördel det kommer nog inte bli vatten krig om nu inte the stupid boys in our school slänger endå , asso nej jag pallar inte jag kommer frysa ihjäl ._.
idag är det sådan dag jag bara vill skita i allt och gå lägga mig.

Well, jag vet att jag är tråkig men har inget att göra.

Clothes on!

                                        Det finns så mycket jag vill ha men inga pengar :(
Den första är från Urban Outfitters, alltså vill ha hela hennes outfit love it
resten är från Cheap Monday
Villha Villha NUU! ÄLSKAR ALLT


Adam Tensta

AH igår så var vi typ en meter från adam tensta haha och sofia dog nästan hon skaka vafan och han märkte typ det för han log sedan dirket efter mot henne haha fett gullig sen räkte vi ut handen. och hahaha han peka mot mig när han sa i'll be back before you know it. I was like omg.
haha sen fick vi hans autograf jag fick det på mitt schema höhö och sofia fick det på armen och emelie och nikita också. sen tog vi bild me honom. för att sammanfatta dagen så blev den lyckad, vi rörde adam, vi fick hans autograf, vi fick kort med honom och det bästa av allt så fick vi ögon kontakt med honom, haha ni skulle ha sätt sofia. hon har sånn tur att han bor i svergie stockholm. medans panic bor i USA LasVegas, Nevada :( WHY?.
och nu väntar jag på att sofia ska skicka adam låtarna.
och om en stund ska jag typ till mormor hela släkten kommer typ så i have to be there .

well , se ya'll later

very tidigt på morgonen

okej hej allihop kl är 08.03 . Jag vaknar alltid tidigt :(.
och nikita ska till stan köpa present till sin pappa som fyller år, jag ville hänga me så jag kunde hang whit min bästis. men jag kunde inte eftersom jag ska nämligen vara med mina föräldrar dom vill gå ut eftersom det är så härligt väääder. WellWell that's life ville önska lycka till , till niikush (;

och nu ska jag dra , puss . i will see you soon

Norway or hultsfred?

well höhö jag cykla till skolan idag, det var skit skönt väder men min kommpis nikita sa att det skulle va ännu varmare imorrn och imorrn ska jag titta på Adam Tensta men jag går nog för sofias skull som älskar honom (; Hiho jag har inte något emot honom han är faktis grym men jag gillar bara inte videon my cool den psykar mig.
Sen guess what my best friend told me, Att PANIC AT THE DISCO kommer till NORGE , jag bah WHOOOT ? asso tänk norge och inte svergie ? bajs. men jag ska jöh till hultfred weell om pappa köper biljetterna någon gång. och min kompis pappa sa till henne att hon får välja mellan hultfred eller Norge , norge = Panic,  Hultfred= paramore, those dancing days , asso everybody is there förutom panic WHYYY?

Well that's was my day

I need to find peace

What's up everybody?
well asso i suck på att blogga. Men alltså har pluggat ihjäl mig på so , vi hade nämligen prov idag och det gick faktis jätte bra. sen hade jag också fotboll med värsta solen höll på dö , men det var faktis kul. men en del var inte på humör, men what the fuck inte alla är det , men att hålla på whit my friend is över gränsen :P , no really i'm serious HÖHÖ. nej jag skojja jag skulle aldrig slå någon direkt om det nu inte va så att dom slår min kompis för då får jag superkrafter och fightas. men annars var det skönt.
nu är jag hemma måste plugga på franska , BORING... och håller på skriver new songs :D
Well det var min dag , inte för att ni bryr er men tack för att ni läste

YOU MESS WHIT BRENDON YOU MESS WHIT MEOkej såg den här precis måste bara lägga up den , WHAT THE FUCK ? ofta man slänger en flaska på BRENDON?
THE FUCK WHO DID THIS IS GOING DOWN!  YOU  DON'T JUST TROW A  FREKING BOTTLE AT BRENDON AND THAN THINK U ARE GOING AWAY WHIT THIS HEEEEEEEEEELLL NOOOOO.

sedan titta jag på en annan fast samma typ festival eller vafan det är , dom slänger huNdra flaskor på My Chemical Romance, THAT'S SICK!
FIRST OF ALL WHAT THE FUCK ARE YOU DOING THERE IF YOU DON'T LIKE THE MUSIC ? AND SECOND OF ALL SHOW SOME FREKING RESPECT.
tänk asso tänk om det vore dom där upp ? ingen respekt alltså , fyyyfaaan

och det är inte bara jag som reagerar så här titta min bästa kommpis nikitas reaktion , asso det är bara att erkänna att det är sjukt som fan

i'm a very busy woman , HÖHÖ

WellWell today har jag spelat Badminton whit my belovely family *British Accent*
höhö det var skit kul faktis. vi ska börja göra det varje Fredag , yey.
sen har jag pluggat lite på so , har nämligen prov på tisdag, sen har jag franska prov på onsdag, OCH så måste jag bli klar på min hemspråks uppgift ska skriva om Emiliano Zapata på spanska , BOOORIIING. så jag har faktis mycket att göra men endå sitter jag och skriver i min blogg istället för och gå plugga well ska göra det nu,

hejdå det var nog allt för idag men glöm inte checka in intervjuven här nedan , vi hörs puss

mohahaha GO BRENDON AND JON


SEGASTE INTERVJUVAREN EVER! BAH på slutet hon bah REALLY ? haha dum fattar inte skämt

i'm comin' out - NOT

igår var det valborg, jag loggar in på msn så var alla ute medans jag satt hemma alltså det regna, men endå. så jag spela singstar med min lille kusin alex vi fastna på låten i'm comming out , vilket var NOOT vi stanna hemma vafan. ajja det var kul HÖHÖ.
well idag blev jag klar med bildläxan jag skrev om Leonardo Da Vinci, den blev ganska bra hoppas min bildlärare tycker det för hon hatar mig liksom från nästan MVG på bild till G- hon är galen en kille i min klass rita ett enkelt skrivbord med linjal och hon sa att han skulle få G och jag har G- , pfsss jag ska visa henne. 
och guess what mina kära kompisar ska ut och grilla men jag måste till farfar.

ByeBye , see ya later