help, please ?

I want a piercing so bad, JAGVILL JAGVILL JAGVILL!
min kommpis Nikita har industrial piercing, skit snyggt är det också , men det verkar ha gjort skit ont.
jag vet inte heller vart jag ska ha piercingen , ni får hjälpa mig, för jag tänker göra, eller måste övertala mina föräldrar. men ni får hjälpa mig att välja var jag ska pierca mig. och folk som har piercat sig, asso gör det jätte ont ? 

image19image20image21image32

                          

det är dom ställerna jag vill pierca mig , första är skiiiiiit snyygg vill verkligen. jag vill ha alla men jag måste börja me en annars kommer jag ha pain i hela mitt face. tungpiercing skit snyggt men jag vågar inte, jag vet inte varför. ni som har det måste verkligen säga mig, gör det ont?


 


PARAMORE I HULTSFRED, inte i sthlm :(

PARAMORE

OH MAH FREAKING GOD! måste jag bara säga, paramore kommer till svergie men inte till stockholm , AHHH , varför inte. varför har jag sån otur för `? varför ska jag bo i stockholm just nu , WHY ? PARAMORE COME TO STOCKHOLM , PLEASE!!

BIGLOVE PARAMORE

image15

Gizmo goes nerd/superstar

Tjohej allihoppa, Guess what ? jag har blivit glasögonorm. det är fakits skönt med glasögon men undra hur alla kommer reagera på måndagen efter påsklovet.
idag kom panic at the disco's skiva ut, men hade inte pengar så jag ska köpa den imorgon AHH! ska lyssna ihjäl mig, dessutom ska jag trycka tröja imorrn , det ska va en bild på panic at the disco ofcourse, sen ska det stå i love panic at the disco på baksidan.
nämen nämen glömde berätta the biggest news, jag och min kommpis nikita ska starta band, vi ska båda sjunga men jag ska också spela guitarr sen har vi hittat basist och trumist YEY , vänta bara när ni , när ni kommer höra mig på radion , remember me by the name Gizmo , haha 

LOVE PANIC
image14

Det var allt för idag, jusste sen vill jag tacka sofia som fixa min fina bakgrund idag, tusen tack sofia


And i'm gone

ingen skola för mig i fyra dagar, hur ska man reagera på det? jo jag vet WOOOOOOOOOOOHOOOOO!
jag är ingen Lisa Simpsons direkt more like Bart Simpsons (;


Ska vara borta med min nördiga kompis Nikita , soooloooong suckers,
vi ses, NerdPower for life


hemhos milsan

Hej, igår sov jag över hos min kusin mili hon hade nämligen fyllt år , 20 år tänk er. vi tog bilder käka jag sminka henne haha hon tycker jag borde bli fotograf eller make-up artist hahha men nejnej jag ska bli barnläkare har jag bestämmt . vi snacka om gymmnasium och om linjerna hon hade valt sam-jurik , och hon sa att det var för mycket liksom för mycket press på en , och nu pluggar hon till dagislärare cause she loves kids :D like me . 
men asso jag vet inte om jag ska välja natur eller media :D  men endå liksom jag har redan planerat mn framtid när jag blir tjugo kommer jag juh bo i u.s.a med BrendonUrie hahahah det har jag bestämt punkt slut.  we are gonna be so happy :D hihi ^^ 
nu ska jag typ dra till nikita med dita vi ska "plugga" , snarare titta på youtube like always :D hihi NERD-POWER
jusste kom på en sak som lät lite roligt WE ARE SO DORKEY-GEEKIG-NERDS  moahhahah fett tråkig 
aja see ya'll later

image12
Grattis mili , 20 år

BrendonUrie är så min <3

image4image6image7image8image10


LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
jag ska gifta mig med honom ska ni se , dt e bara 5 år 6 månader och 10 dagars skillnad när han är 26 år är jag 20 år. vänta ni bara ni ska se mig i tidningen om 6 år , Gisella Lopez kommer gifta sig med Brendon Urie . HELL YEAH , TRUUUUEEEEEEEEEEEEE LOVEEE , älskar BrendonUrie

prov idag :O

hejsan svejsan alla (;
idag så hade jag sovmorron , hihi lyx. så min första lektion blev so , som jag hade prov på , det gick nog bra hoppas jag :S , hade fått blackout men asso magnus är en sån bra lärare så allt fastnar i huvudet.
sen hade vi engelska , lektionen var som vanlig. sen hade vi lunch/rast  skit boring nada speciellt. sen hade vi musik där Jag,Sofia,Enis,Elionora,Nick och ehm Wahed sjöng , såklart ska wahed hålla på och spela in och såklart så slog vi honom med trumpinnarna , hihi *Evil*.
sen så ja sluta vi för fotbollen var inställd idag.  jag gick hem med sofia och emelie för nikita och dita skulle åka buss.
så nu e jag hemma med min sjuka lillebror :( 
Gud jag tycker synd om er , förlåt att ni får läsa min tråkiga dag men asso inget händer längre. förut kom jag hem med värsta berättelsen. men nu äre det plugg som gäller vettni .

Aja det var allt för idag. ska skriva om något annat sen för min dag har vart så BORING , Puss

3 mars - ush på skolan

hellowskii , min första dag efter sportlovet , var nja sådär faktis.
lämmna lillebroshan på dagis , hihi det var faktis kul. sen stack jag till skolan där jag hade matte första lektionen där då killar i klassen var jävligt jobbiga mot sofia. sen var det dags för lilla nikush och pynta sitt skåp bilder på paramore, panic! at the disco, och på oss ofc :D hihi. sen hade vi bara mer tråkiga lektioner , ville bara dö av sömn. på idrotten hade vi då bara med tjejerna från både min klass och en annan. skit kul . i början var jag hänig men sen fyfan vad jag kriga , haha.  sen på no:n så vet jah inte ens va läraren snacka om jag rita istället BRANDON URIE , den blev inte ett dugg lik men den blev ganska najs faktis (:
sen hade jag hemspråk. tiden gick slowmotion som alltid... Tick... Tack.... Tick....... *djuptandetag* ...Tack .

så det var min tråkiga dag
om det händer något kul dom närmaste timmarna som är kvar det här dygnet då skriver jag det (;

aja puss vi hörs

Tråkigt? HELL YEAH

hellowski everbody. idag ska jag bara säga er det har vart den tråkigaste dagen in history. ingenting har hänt. har inte ens pluggat. jag stirrar på min böker i timmar bah; ska jag plugga eller inte ? sen bestämde jag mig för att sätta på tv:n men det fanns inget och titta på , bara en massa tråkiga repriser. BORING. men sen tänkte jag yes nu vet jag vad jag ska göra lyssna på panic at the disco , och så dör min mp3 AAAAAAAH! kill me , sämsta dagen evah. sen det som gör dagen ännu värre är att jag kommer gå lägga mig och vakna och inse att det inte är lov längre utan skola :'( neeeeeeeeeeeeej!

önska mig lycka till , puss vi hörs 


P!atd <3

Heloowski <--- mitt nya ord . haha hej allihop, ni anar inte, jag var på Panic! at the disco's konsert , OMG måste jag bara säga dom är så grymma och Brandon Urie är så söt måste jag säga och hans läppar GRR . hela han e bara GRR .

image3
och yes idag, hmm vad gjorde jag? jag vakna tidigt som vanligt fast det är sportlov, whatevah.
sen träffa jag nikita i centrum. hihi vi stack till henne sen och plugga. men
ehm det blev inte av! vi lyssna panic typ hela dan och titta på viedon och ehm snacka om dom ofc , eller
ehm det var crazy nikita som snacka om dom mest om Brandon Uire , you know the sweet, seeeeeexiiiiiii guy from panic'! at the disco <3
måste bara säga att nikita är besatt. hehe.
men asso vem skulle inte vara han är såååå snyyyyygg jööh!!!
herreguuud, och säg INTE nej, för ni vet att han är det.

hehe  nog om snyggisen, imorgon vet jag inte vad jag ska göra ska nog plugga eftersom jag inte gjorde det idag. och sen ... är sportlovet slut. tillbaks till helvetet då. NOOOOO!

ajja det var allt för idag, puss ha det bäääst, oh glömde nästan Dennis har skaffat blogg, checka in och titta på den då&då. han kanske är interssant och läsa om (;