Jag vill vara där just nuJag vill vara där, Panic kom till SWEDEN nu!
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLSKAAAAAAAAR ER

HappyBirthdayBrendonUrie

OMG, GRATTIS BRENDON, vår älskade brendon fyller år idag, han fyller 21.
HAPPY BIRTHDAY TO YOU.
Hoppas han har det bäääääst. AH!!! sexiga jävel GRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS.
ÄLSKAR HONOM


 

image38image40image39


vill ha kläder, but i have no money :(

Well på Ellos så finns det så många fina tunikor jag vill ha. jag bara måste ha dom. MenMen har inte pengar just nu, WHY? :( var inte dom söta?  den gula finns även i svart men i gul var den ju söt.
Vill ha.
image37image35image36 

1 April

well well första april, skit fint väder idag. Loveit.
första lektionen var alltså so då vi hade vikarie , vikarien hade något emot mig och nikita klaga på att vi hade för hög musik och att vi "PEP" , bah är det ni som piper , vi bah what?  sen hade vi matteprov , det gick suveränt , hihi nerd.
sen hade vi lunch , då en tjej i min skola hoppa nästan på mig hon bah va harru på håret , skit jobbig hade ett blått band typ så här
 image33 
ofta så weird hon var fett jobbig , det är inte så att jag hoppar på henne för att hon går runt i mjukisbyxor tjugofyra sju, men aja palla bry sig. Men ialla fall det läskiga var att jag sa till nikita att jag ville ha ett rött vitt band sen fläta det, look at the picture , exat som jag föreställde mig. 
okej sen hade jag sexuallkunskap höhö pinsamt , hiho , vi prata om könssjukdomar , såsom klamydia, syfilis and shit , höhö.
weell sen hade vi svenska asso jag älskar dom lektionerna men idag kände jag verkligen att jag skulle dö, okej men det var inte det vikitagste , det vikitigaste var att min nördigabajskompis nikita , haha den tråkiga jäveln , asso det var mina lykligaste fem sekunder, hon bah panic at the disco ska komma till svergie för skivsignering jag höll på dö av lycka , verkligen kunde inte fatta det. sen tråkiga bajsungen kommer med sitt april april din dumma sill , bajs på henne. men tror inte att jag glömde det jag hade min hämd endå jag sa till henne att vår fotbolls lärare skulle kicka henne och snacka med hennes föräldrar eftersom hon inte kommer hon fick nästan hjärtatack men jag kunde inte hålla masken så jag börja as garva , well i'm a bad actor.
hiho sen hade vi streetdance juppii skit nice , dessutom ska vi uppträda om några veckor på kulturskolans teater eller va det var (;

well det var allt för idag, kanske lite tråkigt att läsa men aja det var min dag, P.S LOVE PANIC