från 0 till 18Jag har inte fotograferat allt jag fått tyvärr, men jag kan berätta om allt jag har fått och hur jag firade min artonde födelsedag. Det var fint väder den 29 oktober, precis som för arton år sen när jag föddes sa pappa (ja, han blev nog lite sentimental) Nils kom över vid 11 tiden, med 18 rosor -som fortfarande inte vissnat, wonder flowers!?- Jag öppnade mina presenter och jag fick även Spotify unlimited i tre månader, en hockey biljett för att äntligen få stå i klacken med honom, och en tjusig grön tjocktröja,  som jag ska använda som bara den. Av hans familj fick jag en ängel av glas. Och det tog inte slut där, han berättade även på att vi skulle äta på restaurang, och jag gissade rätt, det blev Pong (min numera favorit restaurang). Jag klädde på mig och använde min nya gröna tröja och vid sju tiden var vi framme vid Pong, där satt mina fina vänner för att överaska mig, vi käkade, Nils var så söt och betalade för min mat sedan åkte vi till en mysig pub, drog vidare och sedan gick jag hem med mina fina pojkvän och somnade ganska snabbt. Vi hade kul, myste och skratta. 

Dagen efter var det dags för släktfirandet, och mamma hade gjort smörgåstårta! Av släkt fick jag pengar, present kort, och tröja! Hade det super trevligt och åt av mammas goda tårta. Gick till stan shoppa loss alla presentkort (iallafall nästan) och hade även då kul, shopping är kul när man kan köpa.

Igår var det girls night out och då fick jag tjejernas presenter, blev spa/bath equipment, Bio biljetter, ljus och vitt vin från spaninen, och även en tjusig bh! Vi satt på mitt golv snackade sen drog vi vidare utåt. Och hade det väldigt mysigt!

Snart ska jag även få mammas och pappas present. De senaste dagarna har varit underbara och de tar inte slut! Idag har jag målat och hängt med Diego, snart blir det att få pussa min Nils, och på fredag blir det bio! Så glad och det är tack vare mina nära och kära! Puss. Tack igen för en fin födelsedag!

 

P.S för er som undrar hur jag gjorde med bilderna, då jag inte har instagram. well, Jag tog kort med min systemkamera redigerade lite och klistrade in ramen (jo, jag vet att jag inte har något liv, men nu vet ni allafall)Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: