Pardon!

jag hann inte skriva inlägg igår.
just nu kretsar hela mitt liv runt en bok. "om jag kunde drömma". igår så fick låna jag boken av abbie. efter att jag fick den hade jag svenska. vilket var bra ,kunde börja läsa. äntligen. jag kunde inte sluta läsa. när timman var slut ville jag inte släppa boken... vi såg även klart the pianist på so:n igår. skit bra film, sorglig och bra, även baserad på sann historia.
när jag väl kom hem tänkte nu får jag fan ta och plugga vi har hemkunskaps-prov snart.
men först tänkte jag ta och läsa lite ur OmJagKundeDrömma sen var det dags att plugga, slog upp hk-boken. kunde inte läsa tänkte bara på den andra boken. vad jag hade läst och vad som skulle hända sen, sneglade på boken. sen tänkte jag för mig själv "shit, kom igen det är bara en bok, dessutom har jag prov". boken om jag kunde drömma har blivit min drog känns det som. så jävla bra är den. är besatt. kunde inte stå emot så jag tog upp boken och börja läsa. läste och läste och läste. så hann inte plugga hk. satte på alarm kl fem för jag tänkte kolla på filmen Twilight innan jag gick till skolan, sjukt eller vad? men hörde inte larmet. så vakna åtta skyndade mig till skolan efter ha klätt på mig och så. tog nycklarna och sprang ut. och eftersom jag har en sånn tur. inte. så funkade inte det att låsa. så jag missade bussen. bajs. ringde pappa så han kunde låsa eller testa eller vad fan han skulle göra. sen sprang jag iväg. kom försent till skolan idag. not good.
 nu sitter jag hemma. har två böcker framför mig "om jag kunde drömma"  och Hemkunskaps boken. vilken jag kommer ta upp och läsa först är den fråga jag ställer mig själv just nu. säger bara TÄNK OM EN HEMKUNSKAPS BOK KUNDE VARA LIKA SPÄNNANDE! TÄÄÄNK OM!

aja skriver nog mer sen om jag hinner ska läsa
Au revoir

Postat av: johanniie

haha taack sötis, men nej katastrof :D <3

2009-01-15 @ 14:59:57
URL: http://modins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: